nl

Werkwijze

Kwaliteit

Wat wij ook voor u doen, wij gaan er van uit dat kwaliteit op de eerste plaats komt. Kwaliteit en snelheid vormen de basis van alle diensten die PLTc u biedt waarbij het wat ons betreft geen betoog behoeft dat het één nooit ten koste gaat van het ander. Wij hebben geen “eigen” producten en kunnen ons daarom altijd volledig concentreren op uw projecten en uw gegevens veilig bewaren. Door de geringe omvang van ons bedrijf, gepaard aan een grote flexibiliteit, kunnen wij u als geen ander een directe, persoonlijke aandacht en service bieden.

Printen & Assemblage

Contacten
Door goede kontakten met diverse printplaatfabrikanten in binnen en buitenland zijn wij in staat om alle mogelijke printen te leveren met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering
Prototype-printen kunnen wij leveren vanaf 1 dag. De levertijd voor series is twee tot vijf weken.

Printassemblage
Voor printassemblage hebben wij relaties met diverse assemblagebedrijven zodat wij u altijd een optimale afstemming kunnen bieden tussen de mogelijkheden en uw wensen wat betreft soort, aantallen en levertijd.

Documentatie

Productinformatie
Uiteraard ontvangt u van ons een volledig pakket met product- en productieinformatie.

Efficientie
Productiegegevens kunnen naar u, of direct naar de diverse producenten worden gezonden, zodat deze er direct mee kunnen beginnen en er geen kostbare tijd verloren gaat.

Gegevens verwerking
Alle gegevens en tekeningen worden digitaal aangemaakt en per e-mail verzonden. Indien gewenst, kunnen tekeningen, materiaallijsten en dergelijke ook op papier naar u worden toegezonden.

Daarom kiest u voor PLTc:

Kwaliteit en snelheid vormen de basis van alle diensten die PLTc u biedt.

Meer weten over de service die PLTc u kan bieden?