nl

Onze organisatie

PLTc BV

Print – Layout – Techniek BV is in 1988 in Nieuwkoop van start gegaan en is een ontwerp- en adviesbureau met een zeer compleet dienstenpakket op het gebied van printed circuit boards (printplaten), flex en flex-rigid PCB’s voor professionele elektronica. Of het nu gaat om een perfecte layout van een nieuw ontwerp, herontwerp van een bestaande print en/of schakeling, printleveringen, componenteninkoop van bestaande of nieuwe projecten u bent bij PLTc verzekerd van maatwerk en een klantvriendelijke benadering.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij een zeer uitgebreide en gedegen kennis opgebouwd van PCB ontwerp voor elektronicatoepassingen in verschillende marktsegmenten. Sinds november 2014 zijn wij leverancier voor Tritec International Co.,Ltd. in Nederland. Een ISO 9001 en UL gecertificeerde printplaat leverancier uit Korea. Dit betekent voor u dat wij hoge kwaliteit flex, flex-rigid en rigid pcb’s kunnen leveren tegen zeer scherpe prijzen.

LEES MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Onze diensten

Of het nu gaat om een perfecte layout van een nieuw ontwerp, herontwerp van een bestaande print en/of schakeling, print leveringen, componenten inkoop van bestaande of nieuwe projecten of de begeleiding van kladschema tot en met een geassembleerd eindproduct, u bent bij PLTc verzekerd van maatwerk en een klantvriendelijke benadering.

Ontwerp
Herontwerp
Library
Productie

Advies of een offerte nodig?

Vraag het ons!