nl

Printplaat Ontwerp

Ruime ontwerp ervaring

Met onze CAE/CAD-systemen heeft het aanwezige team ervaring in het ontwerpen en herontwerpen van alle mogelijke printed-circuit-boards variƫrend van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen, waarbij volgens de IPC-normen wordt gewerkt.

Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken maken deel uit van onze zeer ruime ontwerpervaring. Zowel conventionele insteek- als surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage vormen voor ons geen probleem.

High-end CAE/CAD-systeem van Siemens

PADS Pro Designer
PADS Pro layout
PADS Pro 3D

Wij ondersteunen alle met Eagle, KiCAD en Ulticap/UltiBoard gemaakte ontwerpen. Door ervaring, aanwezige software en apparatuur is de flexibiliteit van PLTc zeer groot en beschikken wij over de mogelijkheid om gegevens uit vrijwel alle schematekenpakketten (xDxDesigner, Orcad, Multisim, Altium, DesignSpark, View-Logic, ViewDraw, etc.) in te lezen en te verwerken.

Geen maatvoeringafwijkingen
Mechanische tekeningen (in bijvoorbeeld AutoCAD, SolidWorks, DWG-, DXF- of STEP-format) kunnen direct in het printontwerp geĆÆmplementeerd worden, zodat er geen maatvoeringafwijkingen kunnen ontstaan.

Layout-oplossingen
Op het gebied van EMC (Elektro-Magnetische Compatibiliteit) kunnen wij u behulpzaam zijn met een grote verscheidenheid aan praktische layout-oplossingen voor “storende” problemen, zodat de kans op (kostbare) aanpassingen achteraf aanzienlijk wordt verkleind.

Bekijk ook onze andere diensten

Neem vandaag nog contact met ons op

en ervaar hoe wij de kwaliteit van uw product kunnen verbeteren.

CONTACT OPNEMEN