PLTc bv printontwerp
PLTc bv print-ontwerp
Diensten > Ontwerp

Siemens - EDA Software
PLTc on Facebook   PLTc on LinkedIn   PLTc on Instagram

PLTc bv
Haarbos 4
3953 HA Maarsbergen

T: +31 (0)172 574 666


E-mail:

Printplaat ontwerp

Met onze CAE/CAD-systemen heeft het aanwezige team ervaring in het ontwerpen en herontwerpen van alle mogelijke printed-circuit-boards variërend van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen, waarbij volgens de IPC-normen wordt gewerkt.
Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken maken deel uit van onze zeer ruime ontwerpervaring.

Zowel conventionele insteek- als surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage vormen voor ons geen probleem.

PLTc ontwerpt met het high-end CAE/CAD-systeem van Siemens (PADSĀ® Professional).

PADS Professional Designer   PADS Professional Layout    PADS Professional 3D

PADS Pro Designer                 PADS Pro Layout                 PADS Pro 3D

Daarnaast ondersteunen wij alle met Eagle, KiCAD en Ulticap/UltiBoard gemaakte ontwerpen.
Door ervaring, aanwezige software en apparatuur is de flexibiliteit van PLTc zeer groot en beschikken wij over de mogelijkheid om gegevens uit vrijwel alle schematekenpakketten (xDxDesigner, Orcad, Multisim, Altium, DesignSpark, View-Logic, ViewDraw,  etc.) in te lezen en te verwerken.

Mechanische tekeningen (in bijvoorbeeld AutoCAD, SolidWorks, DWG-, DXF- of STEP-format) kunnen direct in het printontwerp geïmplementeerd worden, zodat er geen maatvoeringafwijkingen kunnen ontstaan.

Op het gebied van EMC (Elektro-Magnetische Compatibiliteit) kunnen wij u behulpzaam zijn met een grote verscheidenheid aan praktische layout-oplossingen voor "storende" problemen, zodat de kans op (kostbare) aanpassingen achteraf aanzienlijk wordt verkleind.

Home   |   Pagina terug