PLTc bv printontwerp
PLTc bv print-ontwerp
Diensten > Ontwerp

Mentor Graphics - PCB ontwerp software
PLTc on Facebook   PLTc on LinkedIn  PLTc on Google+

PLTc bv
Bedrijfsweg 6
2421 LE Nieuwkoop

T: +31 (0)172 574 666


E-mail:

Printplaat ontwerp

Met onze CAE/CAD-systemen heeft het aanwezige team ervaring in het ontwerpen en herontwerpen van alle mogelijke printed-circuit-boards variërend van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen, waarbij volgens de IPC-normen wordt gewerkt.
Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken maken deel uit van onze zeer ruime ontwerpervaring.

Zowel conventionele insteek- als surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage vormen voor ons geen probleem.

PLTc ontwerpt met de high-end CAE/CAD-systemen van Mentor Graphics (Xpedition® Enterprise).

Xpedition xDx Designer                         Xpedition xPCB Layout

Screenshot xDx Designer vergroten                        Screenshot xPCB Layout vergroten

Daarnaast ondersteunen wij alle met Eagle, KiCAD en Ulticap/UltiBoard gemaakte ontwerpen.
Door ervaring, aanwezige software en apparatuur is de flexibiliteit van PLTc zeer groot en beschikken wij over de mogelijkheid om gegevens uit vrijwel alle schematekenpakketten (xDxDesigner, Orcad, Multisim, PADS, Altium, DesignSpark, View-Logic, ViewDraw,  etc.) in te lezen en te verwerken.

Mechanische tekeningen (in bijvoorbeeld AutoCAD, SolidWorks, DWG-, DXF- of STEP-format) kunnen direct in het printontwerp geïmplementeerd worden, zodat er geen maatvoeringafwijkingen kunnen ontstaan.

Op het gebied van EMC (Elektro-Magnetische Compatibiliteit) kunnen wij u behulpzaam zijn met een grote verscheidenheid aan praktische layout-oplossingen voor "storende" problemen, zodat de kans op (kostbare) aanpassingen achteraf aanzienlijk wordt verkleind.

Home   |   Pagina terug